Search
Close this search box.

La Sala Clemente acull un Recital de Clarinet i Piano

Demà dijous 13 de juliol, a les 19 hores la Sala Clemente de Clemente Pianos (Avda. del Mestre Rodrigo, 3) de València acollirà el Recital de Clarinet i piano amb els solistes Claudia Reyes Segovia al clarinet i Pau Fernández Benlloch al piano.

Programa

1ª Part

Scaramouche (D. Milhaud)

  1. Vif
  2. Moderé
  3. Brasileira

Sonata per a clarinet i piano en Fam, op. 12, nº 1 (J. Brahms)

  1. Allegro apassionato
  2. Andante un poco Adagio
  3. Allegretto grazioso
  4. Vivace

2ª Part

Fantasia (ph. Gaubert)

Sonata per a clarinet i piano, FP 184 (F. Poulenc)

  1. Allegro tristamente
  2. Romanza (très calme)
  3. Allegro con fuoco (très animé)

Claudia Reyes Segovia

(Granada, 1994). Comença els seus estudis de clarinet als 9 anys al Conservatori Professional “Ángel Barrios” de Granada. Al 2012 acaba els seus estudis professionals amb el professor Jesús Estudillo i accedeix a MUSIKENE (Escola Superior de Música del País Basc). A juny del 2016 finalitza aquesta etapa al Musikene i és acceptada per realitzar el Màster en Interpretació en la prestigiosa Acadèmia Sibelius, Universitat de les Arts de Helsinki (Finlàndia) amb el professor Harri Mäki.

Ha estat guardonada com a solista i amb formacions de cambra en concursos a nivell nacional i internacional, entre els que destaquen: Reicha International Competition, organitza pel Festival ISA2013 de Viena, Concurs Europeu de Clarinet 2011 i I Concurs de Música de Cambra 2011 del Conservatori Ángel Barrios de Granada. El 2015 guanya el 2º premi ex aequo del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya.

El seu recorregut artístic li ha portat a la interpretació en orquestes, música de cambra i banda simfònica, formant part de Musikene Sinfonieta, Orquesta Sinfónica de Musieken, Orquesta Sinfónica de Bilbao (BOS), Orquesta Ciudad de Granada (OCG), Orquesta Filarmonía de Granada, Orquesta de la Universidad de Granada (OUGR) i Banda Simfònica Municipal de Ogijares (BSMO), entre d’altres. En l’àmbit cambrístic és integrant de l’StrettoTrio i Haizea Ensemble.

Pau Fernández Benlloch

(Rafelbunyol, 1998). Inicia els seus estudis musicals a Massamagrell a l’edat de 4 anys amb el violí, i més tard compaginant-lo amb el piano. Accedeix al Conservatori Professional de Música de València a on continúa els seus estudis amb Ignacio Millán, i paral·lelament amb Rafael Salinas, professor a la ESMuC (Barcelona). A més, durant el curs 2015-2016 rep consells freqüents de Nino Kereselidze i Denis Lossev.

Ha sigut guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals com el VI Concurs Nacional Amparo Fandos (1r premi), Concurs Internacional de Piano de Benaguasil (1r premi), Premi Autonòmic de Piano…

A més, ha oferit recitals i actuat junt amb orquestres tant en prestigioses sales espanyoles (València, Catalunya, Galícia, Astúries, Andalusia…) com estrangeres (Polònia, Finlàndia, Grècia, Àustria, França, Rússia…). Així mateix, ha rebut consells de prestigiosos músics com Tamás Vásáry, Krysztof Jablonski, Salvador Mas, Tatiana Zelikman, Josu de Solaun, Anna Jastrzebska-Quinn, Michal Wladkowski, Petras Geniusas, etc.

Després d’haver superat les proves d’accés tant a l’Escola Reina Sofia de Madrid com a l’Acadèmia Sibelius (Helsinki), actualment continúa els seus estudis en aquesta darrera sota la tutela de Hui-Ying Liu-Tawaststjerna.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías