Search
Close this search box.

La SM CIUM de Genovés celebra el 125 aniversari de l’Escola de Música de Sabadell amb un intercanvi musical

La Societat Musical CIUM de Genovés va arribar a un acord el passat estiu per col·laborar en la celebració del 125 aniversari de l’Escola de Música i Conservatori Professional de Sabadell. El pròxim cap de setmana cristal·litzarà la primera part de l’intercanvi musical i cultural amb la visita de la banda del conservatori de la comarca del Vallés Occidental a la població de La Costera.

Serà un cap de setmana molt intens reblit d’assajos però on hi haurà lloc també per a l’intercanvi cultural. La CIUM els ha preparat una visita guiada al nucli antic i al Castell de Xàtiva per al dissabte al matí, a la vesprada podran veure una entrada de moros i cristians aprofitant que a Genovés se celebra el mig any d’aquesta festivitat. Diumenge a la vesprada visitaran el museu de la pilota i podran veure una exhibició del nostre esport nacional a càrrec dels joves pilotaris de la banda de la CIUM.

En l’aspecte musical se celebrarà un concert diumenge a les 12:30h a l’Auditori Municipal de Genovés. En la primera part actuarà un ensemble de metalls format per músics de les dues agrupacions i que estarà dirigit per David Bonet, trompista de l’OBC i professor de l’ESMUC. La segona part serà per a la banda: en primer lloc actuarà la banda del conservatori de Sabadell sota la direcció del professor de l’assignatura David Magrané, seguidament serà el torn de la banda simfònica de CIUM de Genovés qui estarà dirigida pel seu titular Juanjo Gallego. El concert acabarà amb la interpretació d’una peça a càrrec de les dues agrupacions i l’encarregat de la direcció serà de nou David Magrané.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías