Search
Close this search box.

La Sociedad Musical de Segorbe guardonada amb el Premi al Mèrit Turístic 2018

La ciutat de Segorbe entregarà el pròxim dissabte 6 d’abril el Premi al Mèrit Turístic 2018 a la Sociedad Musical de Segorbe. Es tracta d’un guardó que entrega anualment el Patronat Local de Turisme de Segorbe a aquelles associacions, empreses o persones físiques que realitzen algun tipus de promoció o activitat turística que tinga una repercussió en l’atracció de turisme a Segorbe.

El Concert del Soci serà el marc triat per a la celebració d’aquest lliurament. La cita tindrà lloc a l’Auditori Municipal Salvador Seguí aquest pròxim dissabte a partir de les 20 hores sota la direcció de Josep Miquel Martínez Giménez.

La Societat Musical que dirigeix Mari Pepa Colomina ha resultat triada després del procediment que habitualment segueix el Patronat que els entrega: A proposta d’Alcaldia (l’alcalde Rafael Magdalena Benedicto és el President del Patronat), es proposa i se sotmet a votació si són una, dues o fins a tres les entitats a les quals se’ls pot atorgar el premi eixe any per alguna activitat que hagen realitzat i que haja pogut influir en l’atracció de turistes a la ciutat i promoció general del municipi, tant de forma puntual eixe any com al llarg de la seua trajectòria professional. També es dóna l’opció a algun membre del Patronat de fer alguna proposta. Se sotmet a votació en el cas de ser més d’un en qualsevol dels casos.

En els últims anys els guardonats han sigut la Federació Empresarial Comarcal de l’Alt Palància – FECAP (2017), Luis Gispert Macián (2016), Alfonso Alandí (2015) o l’Associació de Dones (2014).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías