Search
Close this search box.

La Societat Musical d’Alberic inicia un mes d’Actes amb la benvinguda dels nous educans

València, 18 de novembre del 2016

La Societat Unió Musical de Alberic inicia el dissabte un llarg mes d’actes que ha programat amb nombroses activitats com passacarrers, concerts o audicions que tindran el seu cènit amb l’actuació al Palau de la Música de València en honor a Santa Cecília el dissabte 10 de desembre a partir de les 11:30 hores.

La primera cita, no obstant això, serà el dissabte 19 de novembre amb la benvinguda de nous educands. Els músics de la Banda Simfònica i els de la Banda Jove començaran des del Musical a les 17:30 hores un passacarrer per recollir als nous estudiants. Són Pau Valero, Fernando Escrivá, Llorens Ortiz, Quique Alonso, José Francisco Climent, Gema Martín, Julia Sales, Carmen Martínez, Estela Baello, Alexandra Matveyeyeva, Lucía Domínguez, Marc Pallarés, Pau Monzó, Anna Marina Martínez, Abril Cogollos, Sergi Moscardó i Marc Martí.

Es passarà per les cases particulars en una cerimònia que significa la seua introducció a la banda. Dimarts 22, per la seua banda, es celebrarà la festivitat de la patrona dels músics, raó per la qual tots els integrants de l’Escola de Música Leopoldo Magenti es reuniran al CEIP Rafael Comenge per iniciar des d’allà, a les 17:30 hores, la cabalcada pels carrers d’Alberic, que tancarà amb una xocolatà amb mona.

Ja el dissabte 26 de novembre es celebraran diversos actes religiosos amb un passacarrer amb la imatge de Santa Cecília fins l’Església de Sant Llorenç, i una posterior missa, per tancar la jornada amb un sopar de germanor. Al concert del Palau de la Música de València del dia 10 de desembre seran protagonistes la Banda Jove i després la Banda Simfònica de la SUM Alberic. L’Ajuntament alberiquense facilitarà autobusos pel desplaçament fins la ciutat de València, encara que serà necessari reservar la plaça.

Diumenge 18 de desembre serà el torn per al concert de Nadal de la Banda Jove, amb el posterior dinar de germanor. Les cites musicals a Alberic tindran dos cites finals amb les audicions dels educands de l’escola el dia 23 a partir de les 18 hores i el concert extraordinari de Nadal a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic, el dia 26 a partir de les 19 hores.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías