Search
Close this search box.

LA SOCIETAT MUSICAL L’ENTUSIASTA DE BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA PARTICIPARÀ EN EL CERTAMEN AUTONÒMIC DE BANDES DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA VALÈNCIA 15 GENER 2023 PALAU DE LES ARTS

La societat musical L´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, participarà el pròxim 15 de Gener de 2023 en el final del Certamen Autonòmic de Bandes de la Diputació, a celebrar en el Palau de les Arts de la ciutat de València.

La banda benifaironera, participarà en el citat event musical com la guanyadora del 1er Premi i Menció d’Honor de la Segona Secció del Certamen de la Diputació de València, que se celebrà en la localitat de Llíria el passat 15 d’octubre.

En el citat Certamen Autonòmic de Bandes, participarà en primer lloc a partir de les 16:30, la banda que fou guanyadora de la Secció Segona de la Diputació de Castelló, l’ Unió Musical Vallduxense de la Vall d´Uixò, en segon lloc ho farà la Societat Musical L´Entusiasta i en tercer lloc participarà l’ Ateneu Musical de Cocentaina, com a guanyadora de la Segona Secció del Certamen de la Diputació d’Alacant.

Com obra obligada per a les tres bandes, interpretaran “El Gran Mondúber” del compositor Xavier Artés Arlandis. El citat poema simfònic, d’uns 14 minuts de duració, està dividit en quatre seccions, a través de les quals i de forma encadenada, s´aconsegueix fer una descripció ascendent del màssic muntanyós de la comarca de La Safor.

Per la seua part la societat musical L´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, estarà dirigida pel seu titular Carles Sancho Cantus, i posarà en escena com obra de lliure eleccio “The Rise Of The Phoenix” de Teo Aparicio Barberán, que fou la mateixa peça musical que interpretà en el Certamen de la Diputació de València celebrat en Llíria 2022.

Abans del citat Certamen Autonòmic de Bandes, L´Entusiasta realitzarà durant la setmana del 15 al 27 d’este mes, els actes festius de commemoració de la patrona de la musica i el dia 26 el Concert de Santa Cecilia, i posteriorment en el mes de Desembre el tradicional Concert de Nadal.

caratula 1
el gran monduver 1
IMG 20221110 WA0005

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías