Search
Close this search box.

L’ATENEU ENCETA LES ACTIVITATS EN HONOR A LA PATRONA SANTA CECÍLIA

Com tots els anys i tots els anys en plé mes de novembre, la Societat Ateneu Musical de Cocentaina es disposa a celebrar els actes en Honor a Santa Cecília, Patrona de la Música. Aquests actes començaran el proper diumenge dia 20, amb la tradicional Missa en honor a Santa Cecília que es celebrarà a l’església del Convent a les 9:30 h., i que enguany comptarà amb la participació del Grup de Flautes de l’Ateneu, tot seguit tindrà lloc la tradicional Arreplegà dels 2 nous músics que entren a la Banda, un dels actes més emotius d’aquesta celebració, per conclou-re el matí amb un passacarrer de la Banca. Ja per la vesprada a les 18 h. i al Centre Cultural El Teular, diferents Ensembles de l’Ateneu oferiran un Concert de Cambra.

I finalment les activitats culminaràn el dissabte 26 de novembre amb el Concert a càrrec de la Banda Jove dirigida per Andrea Sebastiá i de la Banda de l’Ateneu amb el seu Director José Miguel Fayos. Serà al Teular a les 19 h. on farem la cloenda de les celebracions de la nostra patrona. A continuació celebrarem el també tradicional Sopar de Germanor.

Al llarg d’aquestes setmanes anirem ampliant la informació.

Cocentaina, 14 de novembre de 2022

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías