Search
Close this search box.

La UM Santa Cecília d’Énguera celebra el Concert de Primavera

El pròxim dissabte 27 de maig la Unió Musical Santa Cecília d’Énguera celebrarà el seu tradicional Concert de Primavera.

El concert tindrà lloc a la Plaça Ibáñez Marín de Enguera a les 20 hores, i sota la direcció del seu titular Rafa Garrigós s’interpretarà un programa compost en la seua major part per obres de compositors locals i relacionades amb temes del folklore d’Enguera.

Durant el concert s’estrenaran una obra i un pasdoble escrits per enguerins. Per acabar la primera part s’estrenarà la Rapsodia per a Banda del conegut compositor nascut a Énguera, Teo Aparicio, anomenada “…de Aquellas coplas lejanas”, un homenatge a una persona que fou molt estimada a Énguera: Miguel Esteve Ortiz “Cosme”.

Al començament de la segona part s’estrenarà el pasdoble “Milagro Garrigós”, compost per l’enguerí que fou músic i subdirector durant molts anys de la Banda Municipal de Palma de Mallorca, Ramón Juan Garrigós.

Completaran el programa quatre obres més compostes per músics d’Énguera: els pasdobles “Añoranza” de Jaime Palomares, “Paco Mincho” de Joaquín Sanchís, i “Jaime Alegre” de Juan Francisco Tortosa, i la obra “Potpurrí sobre motivos populares enguerinos” composta per J. Ventura Sanchís Palomares. Acabarà el concert amb l’obra “Libertadores” d’Òscar Navarro.

Després del concert, la Unió Musical Santa Cecília d’Énguera començarà la preparació del concert que realitzarà junt amb el cantant Pep Gimeno “Botifarra” el pròxim 30 de juliol.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías