Search
Close this search box.

La Unió Artística Musical de Navajas celebra Santa Cecilia

La UNIÓ ARTÍSTICA MUSICAL DE NAVAJAS celebra aquest pròxim cap de setmana la festivitat de Santa Cecilia, la festa de la música que celebrem, cada any, per a homenatjar a tot el col·lectiu que forma part d’aquesta Societat Musical.

“Són tres dies de trobada, fraternitat i celebració, la música és aqueix element tan necessari per a mantindre a un poble viu i aquesta Societat Musical així ho desitja, treballant per a oferir música fent feliç a les persones de Navajas, compartint cultura i germanor musical” assenyala Luis Rosalén, president de la UAM de Navajas.

Enguany comptem amb la incorporació d’una nova música, es tracta d’Ana Mocholí amb el clarinet, també coincideix amb el vint-i-cinc aniversari de la incorporació a la Banda de Sabina Villalba i el nomenament com a sòcia d’honor de María José Montaner. A més, bona part del repertori del concert serà interpretat al costat de la Coral Polifònica “A Capella” i els alumnes/as de l’Escola de Música, coincidint en un mateix escenari, Coral, Escola i Banda, amb el desig que el públic gaudi de la música.

El programa d’actes el conforma:

Divendres 02 de desembre de 2022

A les 20:00 hores: Cercavila i ronda pels bars del poble.

A les 22:00 hores: Sopar “Germànic&Americà” amb hamburgueses i frankfurts per als socis, músics, pares i educands en el Amuna.

Dissabte 03 de desembre de 2022

A les 19:00 hores: CONCERT de SANTA CECILIA a l’Amuna. En l’intermedi, imposició d’insígnies i agraïment a Sabina Villalba Montaner pels seus 25 anys com a música de la UAM de Navajas.

A les 21:30 hores: Sopar “Sabores de España” i festa de disfresses a l’Amuna.

Diumenge 04 de desembre de 2022

A les 09:00 hores: Diana i Xocolatà.

A les 12:00 hores: Cercavila de recollida de la nova música que s’incorpora a la Banda, Ana Mocholí Almudéver i acte de reconeixement a la Sòcia d’Honor de la Societat Musical, María José Montaner Martínez. .

A continuació, es realitzarà la tradicional “Foto de Record Santa Cecilia 2022”.

A les 14:00 horas: Menjar de Germanor, servida en el Restaurant “Altomira”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías