Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Ontinyent celebra el concert Excel·lent música de banda 2022

El darrer dissabte 21 de maig l’Agrupació Musical Ontinyent va celebrar el concert de musica de banda ‘Excel·lent’ per el qual la diputació de València aporta unes ajudes a les societats musicals de tota la Comunitat Valenciana.

El concert es va fer a la plaça Sant Domingo d’Ontinyent enfront de la comparsa Mossarabs. Aquest concert va ser molt especial ja que fou el primer dirigit pel nou director de l’Agrupació, Álvaro Gómez Gómez.

L’Agrupació Musical Ontinyent va començar el concert, presentat per Ximo Gil, amb el pasdoble Gloria Ramírez del mestre Rafael Talens Pellò, compositor i pedagog valencià, natural de Cullera, seguit, ens vam transportar fins terres de la comarca de La Ribera, concretament fins Sueca, d’on era el compositor, musicòleg i pianista José Serrano Simeón, autor de la Canción del Olvido’, la segona obra que es va interpretar, en tercer lloc vam gaudir de “L’Entrà de la Murta”, obra del compositor valencià Salvador Giner Vidal, i per últim, vam escoltar “Cançons de Mare”, del mateix compositor nomenat abans, Rafael Talens Pellò.

Sens dubte va ser un concert ple d’emocions, de sentiment i d’esforç per part de tota la banda, fent-se notori en la meravellosa interpretació de la mateixa.

Des de l’Agrupació Musical Ontinyent donem les gràcies a tots els que vau acudir, com sempre, per escoltar i recolzar-nos, esperem hagueu gaudit tant com nosaltres.

Només ens queda convidar-vos a les noves activitats que s’apropen dins de l’Estiu Musical que tots els anys organitzem.

b530cd23 bf1c 41c6 8af1 d08c07f32b28
Agrupació Musical Ontinyent
aea8e6fc 0426 4498 8599 0c3c76f9bb4f
Agrupació Musical Ontiyent 2

Compartir:

Últimas noticias

Categorías