Search
Close this search box.

L’Ajuntament d’Ulldecona convoca el I Concurs de Composició “La Banda sonora del nostre paisatge”

L’Ajuntament d’Ulldecona, en col·laboració amb la banda de música d’Ulldecona, convoca el I Concurs de composició musical per a banda que s’estrenarà amb el nom “La Banda sonora del nostre paisatge”. El tema de la composició estarà basat en les Oliveres Mil·lenàries, tema d’obligat compliment i del que es pot treure més informació al web de l’oficina de turisme d’Ulldecona.

Veient les Oliveres Mil·lenàries es poden imaginar composicions barroques, amb revolts i giragonses com els seus troncs, però potser també composicions majestuoses, elegants i que s’aixequen dignes com unes oliveres que es calcula que algunes van ser plantades durant l’Edat Mitjana. Des d’aleshores no només formen part del paisatge del Montsià, sinó que durant molts segles han estat una peça clau de l’alimentació, això és, la subsistència dels habitants d’Ulldecona.

L’estrena de l’obra guanyadora es farà el dissabte 21 d’octubre, a les 11:00 hores al Museu Natural Oliveres Mil·lenàries de l’Arion a càrrec de la Banda de Música d’Ulldecona, per poder copsar la interrelació entre el llenguatge musical i la riquesa i bellesa d’un dels paisatges més singulars de tota la Mediterrània.

Podran participar al concurs tots els compositors interessats de qualsevol nacionalitat i sense límit d’edat, que presenten obres originals i inèdites compostes per a banda i que puguen classificar-se com a obres simfòniques. Les obres hauran de tindre una durada d’entre 10 i 20 minuts, de dificultat mitjana o alta.

Les obres s’han de lliurar abans de les 14:00 hores del 10 d’agost del 2017, al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Ulldecona.

S’estableix un únic i indivisible premi de 2.000 euros, que atorgarà el jurat composat per tres persones de reconegut prestigi dins el món musical de les bandes, una d’elles podrà ser el director de la Banda de Música d’Ulldecona.

Podeu consultar les bases completes del concurs de composició ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías