“L’Amistat” celebra Santa Cecilia

Els actes es desenvoluparan durant tot el mes de novembre

Quart de Poblet, 11 de novembre de 2022.– L’ “Agrupació Musical l’*Amistat”, de Quart de Poblet, ha iniciat aquesta setmana la celebració de les “Festes de Santa Cecília” amb la “replegà” dels nous músics. Enguany s’incorporen 8 músics a la banda i 7 a l’orquestra. L’entrada oficial dels músics es realitzarà en els tradicionals concerts de Santa Cecilia, que se celebraran els pròxims 18 i 26 de novembre.

Concerts y molt més

A més dels concerts, “l’Amistat” ha organitzat altres activitats, com una festa de disfresses, un partit de futbol que enfrontarà al metall contra la fusta, serenates, paelles i les tradicionals cercaviles, missa en honor a Santa Cecilia i “Dinar de Germanor”, en el qual participaren músics i socis.

Els nous músics

Flauta: Abril Mayer, Lucía Oquendo; Oboé: Carolina Colomer; Clarinet: Marcos Martínez; Saxo: Alejandro Sanmartín; Trompa: Manuel Romero; Percussió: José Mª Sanmartín; Trombó: Jaume Andrés. Violí: María Ausina, Irina Sanmartín, Juan Pablo Soto; Viola: Ytzel Luque, Daniela Martínez, Carla Redondo; Violoncelo: Alicia Gil.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías