Search
Close this search box.

“L’Amistat” celebra Santa Cecilia

Els actes es desenvoluparan durant tot el mes de novembre

Quart de Poblet, 11 de novembre de 2022.– L’ “Agrupació Musical l’*Amistat”, de Quart de Poblet, ha iniciat aquesta setmana la celebració de les “Festes de Santa Cecília” amb la “replegà” dels nous músics. Enguany s’incorporen 8 músics a la banda i 7 a l’orquestra. L’entrada oficial dels músics es realitzarà en els tradicionals concerts de Santa Cecilia, que se celebraran els pròxims 18 i 26 de novembre.

Concerts y molt més

A més dels concerts, “l’Amistat” ha organitzat altres activitats, com una festa de disfresses, un partit de futbol que enfrontarà al metall contra la fusta, serenates, paelles i les tradicionals cercaviles, missa en honor a Santa Cecilia i “Dinar de Germanor”, en el qual participaren músics i socis.

Els nous músics

Flauta: Abril Mayer, Lucía Oquendo; Oboé: Carolina Colomer; Clarinet: Marcos Martínez; Saxo: Alejandro Sanmartín; Trompa: Manuel Romero; Percussió: José Mª Sanmartín; Trombó: Jaume Andrés. Violí: María Ausina, Irina Sanmartín, Juan Pablo Soto; Viola: Ytzel Luque, Daniela Martínez, Carla Redondo; Violoncelo: Alicia Gil.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías