Search
Close this search box.

“L’Amistat” refesca l’estiu de Madrid.

La banda simfònica de “l’Agrupació Musical l’Amistat”, de Quart de Poblet va actuar el passat diumenge, 2 de juliol, en el paquet de “El Retiro” de Madrid. Van acudir més de dos mil persones que van rodejar per complet el seu clàssic temple circular. El concert formaba part del cicle “Bandas al fresco“, organitzat per la ¨Banda Sinfónica Municial de Madrid.d.

Temes valencians.

La centenària banda de l’Horta Sur, dirigida pel seu mestre-director, José Onofre Díez Monzó, va interpretar un atractiu i variat programa amb obres de temàtica valenciana, madrilenya i andalusa. En la primera part, “l’Amistat” va tocar el pasdoble “Dunia Piris”, de Rafael Taléns, i el “Homenaje a Joaquín Sorolla”, de Bernardo Adam.

Zarzuela i Granada

La segona part es va dedicar a la sasuela, amb la interpretació de “El baile de Luis Alonso” (G.Giménez), “La leyenda del beso” (Soutullo y Vert), “La Calesera” (F. Alonso) y “La verbena de la Paloma” (T.Bretón). Per concloure, els músics de Quart van tocar el poema llíric “Una noche en Granada” (E.Cebrián) i el pasdoble “Valencia” de Padilla, que fou aplaudit pel públic.

Bandas al Fresco

El cicle de concerts “Bandas al fresco” va començar en maig i finalitza en setembre. A més de la Banda Sinfónica Municipal de Madrid, participen set formacions convidades, tres d’elles valencianes:“L’Amistat”, de Quart de Poblet, la “Societat Unió Protectora Musical”, de Llombai, y la “Unió Musical” de Catarroja. Els concerts es celebren, a les 12 de migdia, en el templet del parquet de “El Retiro“.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías