Search
Close this search box.

L’Artística Manisense celebra l’entrada de nous músics i músiques a la banda

• Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, la banda va celebrar la tradicional recollida de músics, amb un passacarrer casa per casa de cada nou integrant.

Manises, 23 de novembre de 2022. La Banda de L’Artística Manisense va celebrar la recollida dels nous músics i músiques de 2022 el passat dissabte 19 de novembre, amb motiu de la festivitat de Santa Cecília. La banda va organitzar un passacarrer per Manises per a recollir porta per porta cadascun dels nous integrants que han passat a formar part de l’agrupació principal de L’Artística Manisense durant aquest any. Els nous músics són: Laura Melero, Andrés Alejandro Salazar, Ana Carpio, Aleria López, Lucas Albenca, Lidia García, Daniela Valcárcel, Sergio Beltrán i Carla Juárez.

Les celebracions per Santa Cecília continuen el pròxim divendres, amb la xocolatà per a l’alumnat de l’Escola i l’entrega de premis del Concurs de Dibuix, i finalitzaran el pròxim diumenge amb el passacarrer de la banda juvenil i la Missa de Santa Cecília, que enguany se celebra en l’església Sant Joan Baptista de Manises i que comptarà amb la participació del Cor Polifònic de la societat musical.

IMG 6536
IMG 6698

Compartir:

Últimas noticias

Categorías