Search
Close this search box.

L’Artística Manisense estrena l’obra Cappriccio de Christiaan Janssen

La Banda Simfònica de L’Artística Manisense, sota la batuta del seu director Bram Sniekers, estrena el pròxim dissabte 20 de novembre l’obra Cappriccio de Christiaan Janssen, que serà la primera interpretació d’aquesta peça a Espanya. L’actuació de la Banda Simfònica tindrà lloc en la segona part del Concert de Santa Cecília, durant el qual la formació manisera interpretarà també la 4a Simfonia d’Alfred Reed coincidint amb el 100 aniversari del naixement del compositor estatunidenc.

La primera part del concert estarà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de L’Artística Manisense, dirigida per Joan F. Miquel Zanón, que interpretarà les obres Danzón núm. 2, d’Arturo Márquez, i un arranjament del Fantasma de l’òpera, d’Andrew Lloyd Webber, que comptarà amb la participació de la soprano manisera Mª Ángeles Lambíes.

Cappriccio, una obra inspirada en una pintura

L’obra Cappriccio de Christiaan Janssen està inspirada en la pintura de 1758 Cappriccio de Roma, de Giovanni Paolo Pannini. Tal com explica el compositor, l’obra comença amb un ambient tranquil com el que se sol viure en un museu, de manera que el públic pot recrear la situació que es troba de peu observant el quadre. A través de la música, Janssen ens transporta a l’interior de la pintura i ens permet transitar pels diferents elements i paisatges.

L’obra Cappriccio es va estrenar en 2015 a Luxemburg, però fins al moment no s’ha interpretat a Espanya. Este dissabte 20 de novembre, a les 19.30 hores, el públic tindrà l’ocasió d’escoltar aquesta peça en el Concert de Santa Cecilia de L’Artística Manisense, que es realitzarà en el Pavelló Municipal Luis Vilar de Manises, amb entrada lliure i gratuïta.

Concert de Santa Cecília

Dissabte 20 de novembre – 19:30 hores

Orquestra Simfònica i Banda Simfònica de L’Artística Manisense

Pavelló Municipal Luis Vilar de Manises

C. José Luis Lazkanoiturburu Korkostegi, 5

Barri Sant Francesc (Manises)

Entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías