Search
Close this search box.

L’Artística Manisense estrena Trittico Eclettico, de Johan de Meij

La banda simfònica, dirigida per Bram Sniekers, comptarà amb Arno Piters com a clarinetista solista i amb el compositor Johan de Meij com a director convidat. Dissabte 23 de juliol a les 19:00 hores al Teatre de la Unió Musical de Llíria. Entrada lliure i gratuïta.

El solista Arno Piters: És requint a la Royal Concertgebouw Orchestra d’Amsterdam, l’orquestra simfònica més coneguda i respectada dels Països Baixos, i considerada com una de les deu millors orquestres del món. És intèrpret convidat en formacions com la Mahler Chamber Orchestra, l’Orquestra de la Ràdio de Colònia, la Filharmònica de Rotterdam o la World Orchestra for Peace.

johan
Arno Piters

El compositor Johan de Meij: Té una destacada carrera internacional com a compositor i arranjador. El seu catàleg inclou obres originals, transcripcions d’obres per a orquestra, arranjaments de bandes sonores de pel·lícules i musicals. Entre les seues obres, destaquen la Simfonia núm. 1 – El Senyor dels Anells, basada en el llibre de Tolkien.

fhfhf
Johan de Meij

Autobusos gratuïts per a socis i sòcies

Reserva la teua plaça per anar en autobús a Llíria el pròxim dia 23 omplint este formulari o apunta’t en secretaria de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías