Search
Close this search box.

L’Ateneo Musical signa el compromís per a la segona edició de les Beques Minerva

CULLERA, 28/01/2023

El passat divendres 27 de gener, al Saló d’Actes, l’Ateneo Musical de Cullera va signar el compromís amb els alumnes per la segona edició de les Beques Minerva, unes ajudes que ofereix l’Ateneo a un màxim de 50 músics per poder cursar els ensenyaments professionals.

A la signatura van acudir el president de la Societat, Armand Calatayud, i el responsable pedagògic de l’Entitat, Vicente Bustillos. També assistiren la regidora de Cultura de Cullera, Sílvia Roca, i el regidor de Música, Juan Carlos Alandete.

A més, els 26 alumnes becats que van assistir oferiren un xicotet concert de celebració, en el que van tocar les obres ¿Interpretamos? i Toquemos y cantemos, de Pascual Martínez Martínez.

Enguany, de moment, hi ha 31 els alumnes que s’han compromés a complir els quatre requisits per rebre la beca: estar matriculat a algun curs d’ensenyaments professionals, estar federat a l’Ateneo Musical o federar-se en demanar la beca, acudir al 80% dels assajos i al 100% de les actuacions i aprovar totes les assignatures cursades. Si, en acabar el curs, s’han complit tots els requisit, el músic becat rebrà els 150 € d’ajuda.

Esta es la segona edició d’un projecte que busca continuïtat en el temps. El termini per sol·licitar la beca es tanca en els propers dies, de manera que els músics interessats podran informar-se i demanar-la al correu minerva@ateneumusical.com o al telèfon 660 10 42 28.

Societat Ateneo Musical de Cullera
Departament de comunicació
Direcció: C/ Ateneu Musical, 15 (46400, Cullera, València)
Correu: comunicacio@ateneumusical.com
Telèfon: 626 96 49 18

minerva 2
minerva 3

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías