Search
Close this search box.

L’Ateneu celebra Santa Cecilia amb l’arreplegada de músics, pasacarrer i el concert

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Santa Cecília el pròxim dissabte 16 de novembre de 2019 a les 19.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Abans del Concert es  realitzarà la tradicional Arreplegada de Nous Músics, on un nou membre entrarà a formar part de la Banda; un acte molt emotiu per a tots els presents.

El programa constarà de dues parts: en un primer lloc, a la primera meitat del concert, la Banda Jove de l’Ateneu interpretarà El barco pirata de David Postiguillo i Un viaje espacial, obra de Miguel Angel Ibiza. En aquesta ocasió la Banda Jove actuarà baix la batuta de la seva nova Directora, Andrea Sebastiá Molina.

Abans de començar la segona part on actuarà l’Ateneu Musical, el nou membre de la banda rebrà un xicotet reconeixement i s’incorporarà a la mateixa per a interpretar junt amb la resta de músics un programa d’alt nivell. Enguany l’Ateneu i el seu director han dissenyat un programa que barreja obres originals per a banda amb transcripcions dels grans clàssics, alhora que retem homenatge a una de les figures més rellevants de la història de la musica en el 150 aniversari de la seva mort: Héctor Berlioz.

En primer lloc interpretaràn el pasdoble Enrique López  del compositor Antón Alcalde, seguiràn amb  Elsa’s procession to the Catedral de Richard Wagner, a continuació Et in terra pax de Jan Van der Roost per acabar amb la Marche au supplice de la famosa Sinfonia Fantàstica d’Hector Berlioz. La banda actuarà sota la direcció del mestre José Miguel Fayos.

De segur un gran espectacle musical en el que enguany, amb una setmana d’anticipació, l’Ateneu Musical retrà homenatge a la patrona de tots els músics Santa Cecília.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías