Search
Close this search box.

Les 20 societats musicals de la Marina Alta reelegeixen a Manuel Gavilá com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca de la Marina Alta han celebrat eleccions i han votat de nou com a president comarcal a Manuel Gavilá. Esta acció forma part del procés democràtic de la Federació per configurar tota la seua estructura, que a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre al Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims quatre anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Manuel Gavilá, que ha sigut elegit de nou en el càrrec pel 100% dels vots, és president de la FSMCV en aquesta comarca des del 2009. A més, és soci de la Unió Musical d’Ondara des de 1989, ha sigut vocal de la seua junta directiva durant 12 anys i vicepresident 4.

IMG 20181219 213534

Manuel Gavilá, president comarcal de la Marina Alta

“Des de que vaig ser elegit president comarcal en 2009, per primera vegada, he treballat amb molta il·lusió per i per a la meua comarca. En tot moment m’he sentit molt recolzat per les societats musicals i això m’ha facilitat molt la tasca. M’he sentit molt agraït a tots”, ha afirmat Manuel Gavilá.

Amb açò, ha destacat que el seu treball ha estat orientat des del principi a vertebrar la comarca i l’èxit és patent a les assemblees comarcals a les quals hi ha una gran assistència i unió entre totes les societats musicals.

“Des del dia 5 de desembre a la Marina Alta comptem amb una societat musical més i això ens plena d’orgull. El nostre objectiu serà continuar treballant com el primer dia per tal que les nostres societats musicales estiguen on es mereixen, recolzar-les i ajudar-les en tot allò que està a les nostres mans”, ha continuat Gavilá.

Actualment, la Marina Alta compta amb 20 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major número possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que el 2018 celebra el seu 50º aniversari, agrupa a 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics i 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents al 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías