Search
Close this search box.

Les 23 societats musicals de la Marina Alta elegeixen a Manuel Berenguer com a nou president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca de la Marina Alta han elegit per unanimitat un nou president comarcal, Manuel Berenguer. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Manuel Berenguer Torres, que ha sigut triat per la totalitat de les 23 societats musicals que componen la comarca de la Marina Alta, pertany a la Societat Musical “Centre Artístic Musical de Xàbia”.

“Per a mi és un honor poder succeir a un President Comarcal exemplar com ho ha sigut Manuel Gavilà Morera.  Aquesta elecció m’ompli d’orgull i des de ja em pose a la disposició de totes les Societats de la comarca de Marina Alta per a treballar junts per la música en la nostra terra”, ha declarat el recentment elegit President.

Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals, que enguany ha aconseguit la seua XXI edició, i està destinat a fomentar la cohesió entre les societats musicals, la participació, la formació i la interrelació entre músics i alumnes d’aquestes, al mateix temps que permet vertebrar el territori a través de la música i compartir aquestes iniciatives artístiques amb la societat.

President Comarcal Marina Alta2

Compartir:

Últimas noticias

Categorías