Search
Close this search box.

Llíria constata l’èxit dels concerts “A Tres Bandes”

El Teatre de “La Primitiva” de Llíria va ser testimoni aquest passat dissabte de la consolidació del projecte “A Tres Bandes“. Ho va fer amb un gran concert que van realitzar les societats musicals, “L’Harmònica” de Bunyol, “Santa Cecilia” de Cullera i l’amfitriona, “La Primitiva” de Llíria.

Est era el segon dels concerts del cicle “A Tres Bandes”, que es va iniciar el passat 8 de juliol a Cullera. Abans de l’actuació les tres bandes van desfilar fins a les portes del recinte de “La Primitiva”, acompanyats pels seus respectius presidents i Juntes Directives. L’acte va comptar amb la presència de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i els seus homòlegs a Cullera i Bunyol, Jordi Mayor i Juncal Carrascosa, respectivament.

concierto Armónica Buñol

“L’Harmònica” de Bunyol al concert “A tres bandes” del passat dissabte.

Una vegada ja en l’escenari va obrir foc “L’Harmònica” de Bunyol, que va interpretar “Apol·lo” d’Amando Blanquer i “Wait of the world” de Stephen Melillo, sota la direcció de José Tello Espert. Va prendre el relleu la Societat Musical Instructiva “Santa Cecilia” de Cullera, que va posar en el faristol el següent programa: “Ponteareas” de Reveriano Sotullo i “Marea Negra” d’Antón Alcalde, sota la batuta de Carlos Garcés Fuentelsaz. Finalment, “La Primitiva” va posar el fermall d’or a la vetlada amb “Als nascuts i els nascudes en 1952” de José Alama Gil i “400” d’Andrés Valero-Castells. Tot dirigit per Javier Enguídanos Morató.

concierto santa cecicilia Cullera

“Santa Cecilia” de Cullera al concert “A tres bandes” del passat dissabte.

concierto Primitiva Llíria

“La Primitiva” de Llíria al concert “A tres bandes” del passat dissabte./em>

L’entitat, presidida per José Vicente Pedrola, està constituïda per les sis bandes d’aquestes localitats, “L’Artística” i “L’Harmònica” de Bunyol, l'”Ateneu” i “Santa Cecilia” de Cullera, i “La Primitiva” i “La Unió” Musical de Llíria. El concert va aconseguir congregar a Llíria a més de 800 persones, que van gaudir amb la música de tres de les millors bandes de la Comunitat Valenciana.

La gira “A Tres Bandes” s’estendrà fins a 2019 amb un cicle de concerts que està previst tinguen la seua pròxima parada al juliol de 2018 a Bunyol.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías