Search
Close this search box.

L’orquestra Carpe Diem de San Petersburg torna a la Comunitat per portar la seua música a zones rurals

La “Carpe Diem” Chamber Orchestra Saint-Petersburg, integrada per prestigiosos músics russos, torna a fer parada en la comarca de l’Alt Palància per unir-se a músics professionals valencians i emprendre ja el seu sisé tour per diferents localitats de la Comunitat.

 

El consolidat projecte, impulsat per l’associació d’intercanvi músic-cultural “Enharmonía”, permet portar música de primera qualitat a espais públics i auditoris de zones rurals, on no és habitual accedir a orquestres de tan alt prestigi.

 

De la mà del música i director Pablo Marqués i la concertino i directora artística de la “Carpe Diem” Chamber Orchestra Saint-Petersburg, Raisa Ulumbekova, el sisé tour espanyol de l’orquestra farà un recorregut per obres de famosos compositors de la història de la música clàssica, com A. Vivaldi, J. TUrina, P.I. Tchaikovsky, D. Shostakovich, i M. Moussorgsky.

 

 

Tot açò és possible gràcies a l’esforç de prop de setanta músics professionals que es pugen a l’escenari per fer gaudir a un públic que ha demostrat una alta sensibilitat per la música de qualitat. Des de l’organització es transmet també a “totes les institucions públiques que any rere any confien en l’orquestra per fer dels seus concerts una realitat”.

 

En paraules de Marqués, “darrere d’este projecte hi ha molt d’esforç organitzatiu i logístic, ja que som una xicoteta associació sense ànim de lucre i limitats recursos. En canvi, amb la resposta del públic i en escoltar el so de les primeres notes, queda demostrat que qualsevol esforç paga la pena”.

 

Del que no hi ha dubte és que, este estiu, l’orquestra tornarà a sorprendre al públic que s’aprope als seus concerts, donat que l’intercanvi musical i de fraternitat entre els músics espanyols i russos fa vibrar la sensibilitat de qualsevol amb les seues notes.

 

cartel 2017 3

Compartir:

Últimas noticias

Categorías