Search
Close this search box.

L’Orquestra Simfònica del CIAC de la Vall d’Uixó oferirà el concert didàctic “La Màgia de Disney”

El pròxim diumenge 16 de juny a les 12:00h l’Orquestra Simfònica del Centre Instructiu d’Art i Cultura (CIAC) de la Vall d’Uixó presenta el seu concert didàctic en família “La Màgia de Disney” a l’Auditori Leopoldo Peñarroja de la Vall d’Uixó.

Es tracta d’un espectacle didàctic per a tots els públics, on es podrà gaudir d’una selecció de les més conegudes pel·lícules de Disney, com: La Bella y la Bestia, Aladdín, Frozen, Mary Poppins, Pocahontas, Coco, Brave, El Rey León i moltes altres sorpreses.

Estes fantàstiques peces musicals seran interpretades per les veus de Laura Barrios, Àngela Burguete, Blanca López, Sergio García i Laura Giménez, acompanydets per l’Orquestra i per un cor format pels propis alumnes de l’escola de música.

A més, l’espectacle, sota la direcció de Sergio Díaz García, comptarà amb projeccions d’imatges i vídeos i amb la narració d’Imma Martínez, qui ens captivarà en el màgic món de Disney i ens descobrirà tots els instruments que formen part de l’Orquestra Simfònica.

Sens dubte, un espectacle per a passar-ho molt bé i que no deixarà indiferent a ningú.

Entrada gratuïta, amb invitació, fins a completar aforament.

Les entrades es poden arreplegar en la taquilla de l’Auditori els dijous de 17:00h a 20:00h i des de 2 hores abans de l’inici de la funció.
També es poden aconseguir online en: https://www.auditoriolavallduixo.es/la-magia-de-disney

Compartir:

Últimas noticias

Categorías