Search
Close this search box.

Més de 400 persones van participar dissabte en la Jornada de Portes Obertes de L’Artística Manisense

  • • El programa incloïa activitats didàctiques, concerts, tallers, una exposició fotogràfica i un concurs de paelles

Manises, 5 de juny de 2023. La Societat Musical L’Artística Manisense de Manises va celebrar la seua Jornada de Portes Obertes el passat dissabte amb un gran èxit d’assistència i participació. Al llarg de tot el dia, més de 400 persones van participar en les activitats organitzades, pensades a un públic de totes les edats i obertes a tots els veïns i veïnes de Manises.

El programa de la jornada incloïa activitats didàctiques, tallers i jocs per als més menuts, entre els quals va destacar el taller “Com sonen els instruments?”, on els xiquets i xiquetes van poder descobrir els diferents instruments de vent, corda i percussió amb música en directe. En acabar, es van poder incorporar a un passacarrer col·lectiu juntament amb els músics i músiques de L’Artística Manisense.

Els assistents a la jornada van poder també gaudir d’una experiència immersiva durant l’assaig obert de la Banda Juvenil, així com disfrutar dels concerts de la Banda Infantil, l’Orquestra Infantil, el Cor Polifònic i l’Orquestra.

A més, durant la jornada es va inaugurar l’exposició “Dones pioneres a les bandes valencianes”, una mostra col·laborativa de la Federació de Societats Musical de la Comunitat Valenciana (FSMCV) que recull la història de la incorporació de les dones a les bandes valencianes.

Aquesta és la tercera edició de la Jornada de Portes Obertes de L’Artística Manisense, una jornada destinada a donar a conèixer a tot el poble la tasca cultural i educativa realitzada per aquesta societat musical, i també per a potenciar la cohesió entre les diferents agrupacions de la societat musical. La Societat Musical L’Artística Manisense és la principal associació cultural de Manises i una de les compta amb major projecció. Prova d’això són els guardons i reconeixements que les seues agrupacions han aconseguit al llarg de la seua història, l’últim d’ells, el Primer Premi i Menció d’Honor que va aconseguir la Banda Simfònica el passat desembre en el Certamen Internacional de Música Vila d’Altea.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías