Search
Close this search box.

Oberta la matrícula i venda d’entrades per al SENT-ME COCENTAINA 2017

Des del passat 15 de maig roman obert el termini de matrícula per a la quarta edició del SENT-ME COCENTAINA 2017, el Simposi Encontre de Noves Tendències en Música i Educació que atraurà del 10 al 15 de juliol a artistes, estudiants, professionals i públic fins a Cocentaina (Alacant).

A la edició del 2017 el SENT-ME COCENTAINA portarà fins a Cocentaina a destacats professors de totes les especialitats instrumentals i direcció musical, que provenen, entre d’altres, de la Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orquestra del Teatro Real de Madrid, l’Orquestra Simón Bolívar de Venezuela, el Palau de les Arts de Valencia, la West Eastern Divan de Barenboim o Musikene. Tots estos professionals es posen a disposició dels alumnes de qualsevol nivell per a compartir els seus ensenyaments, en un fòrum únic d’aprenentatge, escolta, xarrades, classes, concerts i convivència.

Les places són limitades, i en molts pocs dies de matrícula ja s’estan cobrint algunes de les especialitats més demandades. El termini romandrà obert mentre existisca disponibilitat de places. Tota la informació a: http://www.turismococentaina.com/esp/sent-me/matricula

A més, ja s’han posat a la venda les entrades del concert més important de l’edició del 2017 de SENT-ME COCENTAINA, que aconseguirà portar fins la capital de El Comtat en el marc d’una gira per Europa a una de les més importants orquestres simfòniques juvenils del món, la Orquestra Simfònica Nacional Juvenil d’Uruguai, que oferirà un concert al Palau Comtal el dimarts 11 de juliol a les 22:30h. El títol del concert és “De Tchaikowsky al tango sinfónico”. Les entrades es poden retirar a la Casa de la Joventut de Cocentaina a un preu únic de 12 euros. Una oportunitat única de veure a Espanya una de les més brillants orquestres juvenils del món.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías