Pedro Rodríguez lliura el pasdoble Goiri al president de Bankia

El president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Pedro Rodríguez, assistia ahir a la celebració de la Junta General d’Accionistes de Bankia convidat pel màxim responsable de l’entitat financera. En finalitzar l’acte es va produir una trobada entre els dirigents d’ambdues institucions i en el transcurs de la mateixa es va dur a terme el lliurament del pasdoble Goiri per a orquestra i banda al president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri.

Rodríguez ha assegurat que: “L’aposta de Bankia per la música de banda valenciana i per la seua Federació és un clar exponent de la confiança del quart banc d’Espanya i capdavanter en la nostra terra, en els nostres músics i en els seus dirigents”. La Federació ha agraït aquesta disposició i confiança amb aquest pasdoble, un acte tradicional del més alt reconeixement dins del nostre univers bandístic, i que sabem que ha emocionat a Goirigolzarri.

La presentació de l’obra va tenir lloc durant els XVII Premis EUTERPE el passat octubre de 2016 a l’Auditori Municipal de Cullera, on el president de Bankia va ser nomenat Premi Extraordinari de la Federació. Aquesta peça va ser composta per Ramón Garcia i Soler en homenatge a la seua labor pel suport brindat a les Escoles de Música mitjançant el projecte Bankia Escolta València, i com a reconeixement per la rehabilitació de l’històric edifici de la Alqueria Julià com a pròxima seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Les partitures han sigut editades per la FSMCV i en pròximes dates seran enviades en edició digital a totes les Societats Musicals federades.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías