Search
Close this search box.

Pedro Rodríguez lliura el pasdoble Goiri al president de Bankia

El president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Pedro Rodríguez, assistia ahir a la celebració de la Junta General d’Accionistes de Bankia convidat pel màxim responsable de l’entitat financera. En finalitzar l’acte es va produir una trobada entre els dirigents d’ambdues institucions i en el transcurs de la mateixa es va dur a terme el lliurament del pasdoble Goiri per a orquestra i banda al president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri.

Rodríguez ha assegurat que: “L’aposta de Bankia per la música de banda valenciana i per la seua Federació és un clar exponent de la confiança del quart banc d’Espanya i capdavanter en la nostra terra, en els nostres músics i en els seus dirigents”. La Federació ha agraït aquesta disposició i confiança amb aquest pasdoble, un acte tradicional del més alt reconeixement dins del nostre univers bandístic, i que sabem que ha emocionat a Goirigolzarri.

La presentació de l’obra va tenir lloc durant els XVII Premis EUTERPE el passat octubre de 2016 a l’Auditori Municipal de Cullera, on el president de Bankia va ser nomenat Premi Extraordinari de la Federació. Aquesta peça va ser composta per Ramón Garcia i Soler en homenatge a la seua labor pel suport brindat a les Escoles de Música mitjançant el projecte Bankia Escolta València, i com a reconeixement per la rehabilitació de l’històric edifici de la Alqueria Julià com a pròxima seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Les partitures han sigut editades per la FSMCV i en pròximes dates seran enviades en edició digital a totes les Societats Musicals federades.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías