Search
Close this search box.

La Fira i Festes de Sant Miquel de Llíria acollirà el tradicional Concert de Bandes

Llíria ja està preparada per a celebrar com cada any la seua tradicional Fira i Festes de Sant Miquel, esta vegada amb un especial interés posat en el seu patrimoni, en el marc del centenari del descobriment del mosaic romà dels “Dotze Treballs d’Hèrcules”.

L’estrena de l’espectacle poeticmusical “Dotze Treballs d’Hèrcules” el 15 de setembre, el singular espectacle “Llíria est Edeta”, el dia 22, i la inauguració de la reproducció del mosaic, el dia 24, seran els actes commemoratius més importants d’estes festes dedicats al tresor edetà.

Música i tradició

Un dels actes centrals d’estes festes és sens dubte el Concert de les Bandes, oferit per la Unió Musical i la Banda Primitiva de Llíria, que tindrà lloc el 23 de setembre. El concert realitzarà enguany un especial homenatge al compositor Andrés Valero Castells i al director Pablo Sánchez Torrella, per la seua contribució a la cultura i música valencianes.

“L’essència de Llíria és per excel·lència la música i, com cada any, el Concert de Bandes es convertix en un dels grans actes de la festes de la nostra localitat, perquè ens representa a tots i ens permet mostrar el gran valor que posseïx la nostra ciutat”, ha reafirmat l’edil Pedro Vicente.

Així mateix, els concerts de l’agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, l’Orquestra de Plectre “El Micalet”, la Banda Musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos, o l’única actuació del grup Barón Rojo amb la Unió Musical, en la vespra de la festivitat de Sant Miquel, són altres dels actes programats que faran que la música siga, per tradició, la gran protagonista de les Fira i Festes de Sant Miquel.

Descarrega el PDF de la programació.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías