Search
Close this search box.

Pere Vicalet estrena obra coral amb electrònica en el XXVé aniversari del Grup Polifònic Ars Nova

Nombroses col·laboracions del Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia, junt a Pere Vicalet, director, compositor i professor de Tecnologia Musical al Conservatori Superior de Música de València, conclouran l’any 2018 aquest dissabte a l’Església de Xàbia a les 21h amb l’estrena d’una obra encarregada per celebrar el XXVè aniversari d’aquest grup musical.

L’obra, titulada Ars Nova XXV, és un recorregut de vivències i experiències dels membres de l’Ars Nova passats per un toc d’humor irònic amb jocs de paraules rebuscats que han caracteritzat alguns dels encontres amb l’autor. Mitjançant una discreta electrònica, els sons de Xàbia són presents a l’obra, i a més, articulen el discurs musical amb idees dels propis membres de l’Ars Nova. Tant és així, que els textos en la major part han estat creats inicialment pels mateixos membres, i fins i tot, han determinat l’estructura de l’obra, ja que el segon moviment, és un Ave Verum perquè per a algún dels membres de l’Ars Nova, “l’Ars Nova és… Ave Verum”.

Què és per a tu l’Ars Nova? Si no ho saps, vine el proper dissabte a l’estrena, que t’esperem per celebrar el nostre aniversari junt amb tots els que han format part d’Ars Nova XXV. Tu també n’eres part.

“Blanca_en estiu, corona_en gana d’ella.
Villa pins i mar, plana puja_al portal.
Montanyar mar endins, barraca embola.
Duana de tossal, port i mas de molins.
Montgó_enfontanat, tot d’arena i sol,
cap rimuga_al martí del balcó del mar.”

Compartir:

Últimas noticias

Categorías