Search
Close this search box.

Resultados: V Edición del Concurso de Composición Didáctica de la Provincia de Alicante para Banda de Música

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), amb el suport de la Diputació d’Alacant, va convocar l’Agost pasat la V Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música, de la qual ara coneixem els guanyadors.

El jurat de la V Edició ha estat compost per. Sr. José Ángel Espinós Sanjuán (President del Comité Provincial d’Alacant de la FSMCV), Sra. Lourdes Gavilá Ana (Secretària General de la FSMCV), Dña María Olmo Moreno (Vocal de la Junta Directiva de la FSMCV), tots ells sense vot, i els especialistes Juan Antonio Espinosa Zaragoza natural de Benidorm (Titulat en direcció orquestra i cors, composició i piano. Professor titular de piano del Conservatori professional de Música d’Alacant Professor ASO del departament de Didàctiques Específiques de l’U. d’Alacant des de 2003 al 2014); Álvaro García Lasheras natural de Rafal (Titulat en Magisteri i Clarinet. Professor de Música en CEIP Jesús Sánchez- San Isidro i professor de Música en el departament d’innovació i formació didàctica de la Universitat d’Alacant); i Rubén Jordán Flores natural del Campello (Titulat en Composició. Tutor en l’Especialitat de composició musical, en la Fundació Antonio Gala per a Joves Creadors de Còrdova). El jurat reunit en la seu de la Unió Musical de Benidorm ha acordat atorgar per UNANIMITAT els següents premis:

PRIMER PREMI: El Loro Florentino, fantasia per a banda i cor infantil; (Autor: MANUEL MORALES MARTÍNEZ) premi dotat amb 3.000€. El jurat destaca l’equilibri formal i harmònic, així com la correcta utilització dels elements didàctics i musicals, creant una música que gaudeix d’originalitat, varietat i sentit musical.

ACCÈSSIT: Trip to the Stars, for youth wind band (Autor: DAVID SEBASTIAN GODOS) premi dotat amb 1.000€. Destaca el jurat que es tracta d’una peça suggeridora, original i de qualitat en els seus elements musicals.

Desde la FSMCV queremos extender nuestra total enhorabuena a todos los premiados.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías