Search
Close this search box.

Santa Cecilia: Associació Amics de la Música de Palma de Gandia

Un any més, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, enguany tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de Novembre. Activitats per als estudiants de l’escola de música, com el berenar i projecció d’una pel·lícula per a tots els xiquets. Activitats esportives per als músics de la banda, sense deixar a banda altres activitats com: sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.

Destacant el concert del dissabte 23 de Novembre, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília. El concert serà a les 20:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.

La Banda Amics de la Música de Palma sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer començarà amb el pasodoble Verds i Blaus de Vicent Tobar Pastor, per a continuar amb l’obra October del compositor Eric Whitacre, ‎i per a finalitzar la primera part amb l’obra La Divina Comedia, I-Inferno, obra de Robert W. Smith.

Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà Path to Eternity de David Vidal de las Heras, continuant amb Paisaxes Galegas de Frank J. Cogollos i per a acabar el concert amb John Williams in Concert, arreglo de Paul Lavender.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías