Search
Close this search box.

Segorbe convoca el seu III Concurs de Pasdobles de les Reines de les Festes

L’Ajuntament de Segorbe ha convocat l’III Concurs de Pasdobles “Reines de Segorbe”. Les composicions podran presentar-se fins al dia 1 de juny de 2022.

Els premis estaran dedicats a les joves que seran proclamades reines les pròximes festes, a Carmen Gómez Climent el primer, i a Victoria Moya Martínez el segon, dotats amb 1.200 euros i 600 euros respectivament. El tercer guardó, que s’atorgarà al pasdoble més votat pels músics, porta el nom de ‘Músics de Segorbe’, i serà dotat amb 300 euros, a més d’un diploma en els tres casos.

Les obres hauran de ser inèdites, no havent-se estrenat ni interpretat amb anterioritat al concurs i complir els requisits indicats en les bases de la convocatòria.

Entre les composicions presentades, el jurat seleccionarà les cinc més destacades, que seran interpretades per la Societat Musical de Segorbe durant un concert públic que se celebrarà el 10 de juliol de 2022. Aqueix mateix dia, en l’esdeveniment, es farà públic la decisió del jurat amb els pasdobles guanyadors.

La Regidora de Festes, Estefanía Sales, espera una àmplia participació, “i que les Reines de Segorbe, Carmen i Victoria, per fi tinguen l’homenatge que mereixen després d’aquests anys d’espera, i gaudisquen d’unes festes en tota la seua esplendor”.

image 2

Compartir:

Últimas noticias

Categorías