Search
Close this search box.

El Centre d’Estudis de FSMCV obri una nova jornada sobre Aula Virtual Música Júnior

El Centre d’Estudis de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha organitzat una nova activitat formativa dins de la seua programació anual destinada a Aula Virtual Musica Júnior.

La jornada es desenvoluparà el pròxim 14 de maig de 2022 en l’Auditori de Canet d’en Berenguer, amb horari de 9.30 a 13:30h i de 16.00 a 20:00h, i serà impartida pels professors Cristóbal Navarro i Sergi Rajadell.

Com és habitual, aquesta activitat formativa està dirigida al professorat de les escoles de música i dels centres autoritzats de les Societats Musicals Federades a la FSMCV, i s’impartirà de manera presencial.

Les inscripcions romandran obertes fins al dilluns 9 de maig. Les places seran seleccionades per ordre d’inscripció.

Sobre Aula Virtual Música Júnior

Aquest programa cobreix els coneixements musicals en edats primerenques (4 a 7 anys) i és l’avantsala de aulavirtualmusica per a ensenyaments elementals i professionals. Es basa en un nou concepte metodològic que uneix el millor de la tecnologia amb els processos d’aprenentatge musical.

Aquest concepte es basa en la creació d’activitats a través d’una immensa biblioteca de recursos, on el professor serà l’encarregat de seleccionar les activitats de les quals disposarà l’alumne.

Això permet crear programacions úniques i individualitzades a cada grup, i donant accés a l’alumne sol als continguts que li assigne el professor.

Gràcies a totes les activitats interactives la majoria d’exercicis quedaran registrats en la plataforma i el professor podrà així fomentar el treball a casa dels seus alumnes.

Els alumnes i els seus pares tindran accés a alguns apartats que es treballen a l’aula, així podran afermar des de casa els continguts que els professors hagen programat.

Gràcies a aquesta aplicació es pot treballar l’audició, la rítmica i xicoteta percussió, dansa i moviment i conceptes teòrics, per nomenar alguns.

image 1

Objectiu

Conéixer aquesta proposta per a l’etapa infantil i reflexionar sobre el plantejament de les classes en l’etapa infantil en escoles de música.

Continguts

  1. Introducció al mètode.
  2. Filosofia d’aula virtual música júnior.
  3. Concepte de metodologia modular.
  4. Creació de grups personalitzables.
  5. Àrees de treball.
  6. Biblioteca infinita.
  7. Creació de sessions didàctiques adaptades.
  8. Treball a casa dels alumnes.
  9. Aula virtual música júnior com a introducció per a aulavirtualmusica.

Certificació

Amb posterioritat al curs es farà lliurament de certificat acreditatiu per part de la FSMCV, i a més, els assistents al curs que siguen professors de centres autoritzats, conservatoris, escoles de música i centres d’ensenyament primari o secundari de la Comunitat Valenciana, o graduats que estiguen inscrits en alguna de les borses de treball de la Conselleria d’Educació, obtindran una certificació emesa per la Conselleria d’Educació.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías