Search
Close this search box.

Les Societats Musicals de la Canal de Navarrés celebren la creació de la Banda Juvenil Comarcal

Les Societats Musicals de la comarca de la Canal de Navarrés han iniciat un nou projecte musical que concerneix als músics més joves: la creació d’una Banda Juvenil Comarcal composta per membres de les pròpies societats de la zona. La formació constarà de 90 intèrprets i serà dirigida per Iván Argente Argente.

La formació de la Banda Juvenil Comarcal obeeix al desig de proporcionar als seus components l’experiència de treballar conjuntament amb músics d’altres poblacions. Es tracta d’una activitat de caràcter formatiu i no professional, formada pels educands de les Escoles de Música i d’Educands de la comarca.

Trobades

La seua creació i activitat respon a una finalitat pedagògica i artística, estructurada en 4 trobades:

Primera trobada

La primera trobada se celebrarà a Xella el 6 de juliol i consistirà en diversos assajos parcials i la participació en tallers de reparació i manteniment d’instruments.

Segona trobada

La segona trobada se celebrarà a Enguera el 13 de juliol i també consistirà en diversos assajos parcials i la participació en tallers de meditació i superació de la por escènica.

Tercera trobada

La tercera trobada serà a Navarrés el dia 19 de juliol, on se celebrarà l’assaig general.

Quarta trobada

Després de les tres jornades de preparació del repertori bandístic i finalitzades amb els seus respectius sopars, la quarta trobada serà a Navarrés el dia 20 de juliol. La jornada començarà amb una desfilada a les 11.00 des de la porta de l’Ajuntament fins a la Casa de la Música. A les 11.15 serà l’obertura de portes i a les 11.30 el concert.

A continuació, es produirà el dinar de tots els integrants de la Banda Juvenil Comarcal, la projecció d’una pel·lícula i un berenar. Seguidament es realitzaren gran quantitat d’activitats multiaventura, entre elles, caiac en la Presa d’Escalona.

A més, l’últim dia comptarà amb desplaçament amb autobús als pobles d’origen dels integrants de la Banda Juvenil Comarcal.

ANUNCIO BANDA JUVENIL COMARCAL 2

Compartir:

Últimas noticias

Categorías