Search
Close this search box.

El trompetista rus Sergei Nakariakov inaugurarà els concerts del Festival Brassurround Torrent

El trompetista rus-israelià Sergei Nakariakov junt a la pianista rus-belga Maria Meerovitch inauguraran els concerts del Festival Brassurround Torrent, que se celebra a Torrent (València) del 5 al 7 d’abril de 2019.

Nakariakov va debutar en el Festival de Salzburg en 1991 i des de llavors no ha parat de collir èxits i premis, com el que va rebre en 2002 de la Phono-Academy, i encadenar gires de concerts tant amb orquestra o recitals al costat de la seua germana, la pianista Vera Okhotnikova, o al costat de Maria Meerovitch.

Maria Meerovitch ha actuat com a solista amb nombroses orquestres com la London Philharmonic Orchestra, Stuttgart Chamber Orchestra, Taiwan National Symphony Orchestra, Schleswig-Holstein Festival Orchestra, Nordic Symphonie Orchestra, The English Chamber Orchestra, Mannheimer Philharmoniker, etc.

El dissabte 6 d’abril a les 20.00h, Spanish Brass i el cantaor Carles Dénia oferiran l’espectacle “Mira si hem corregut terres…” que fa un recorregut per la música des del tradicional cant d’estil valencià fins a ritmes populars més actuals de La Gossa Sorda, Raimon o Joan Manel Serrat.

La Banda del Cercle Catòlic de Torrent, dirigida per Francisco Zacarés, junt als solistes Ramiro Tejero (tuba) i Spanish Brass, actuaran el diumenge 7 d’abril. El repertori del concert inclou les estrenes de B&B Remembers i La repartició de la Carn per a quintet de metalls i banda, totes dues obres del mestre Zacarés.

Concerts

– 5 abril – 20.30h Auditori de Torrent – Sergei Nakariakov, trompeta, i Maria Meerovitch, piano
– 6 abril – 20.00h Auditori de Torrent – “Mira si hem corregut terres…” amb Spanish Brass i Carles Dénia
– 7 abril – 19.00h Auditori de Torrent – Banda del Cercle Catòlic amb els solistes Ramiro Tejero i Spanish Brass

Més informació

http://www.auditoritorrent.com/abril.html
www.brassurround.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías