Search
Close this search box.

Un concert diferent i inoblidable
per celebrar els 25 anys de la Banda
de Música Campanar.

En la vesprada de diumenge el saló d’actes de les Escoles San José a València es va omplir de públic per a gaudir d’un concert espectacle organitzat per la Banda de Música Campanar amb motiu del seu XXV aniversari.
Dos actors van anar guiant al públic per la història de l’agrupació i, sobretot, exaltant els valors i el paper de la banda en la societat. Entre tant, diferents agrupacions de l’associació entraven i eixien de l’escenari per interpretar les obres més recordades del seu repertori.
Al concert van participar totes les agrupacions de l’associació (banda titular, cor infantil, banda juvenil, banda dorada i orquestra) i comptà amb la col·laboració del Cor de Campanar. El colofó final ho va ficar una última obra interpretada per tots els/les participants que va aconseguir ajuntar a l’escenari a més de 120 intèrprets.
Cal destacar que al concert van participar músics, músiques i coristes dels vint-i-cinc anys d’història gràcies a la campanya “Torna a viure la banda” que pretenia el retorn d’antics membres per participar en el concert i, perquè no, tornar per sempre.
Els i les representants de les diferents entitats musicals la Comunitat Valenciana, com la FSMCV o la COSOMUVAL, no van voler perdre’s aquest important acte que van qualificar de “màgic i espectacular”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías