Search
Close this search box.

Vuit nous músics s’incorporen a la Banda Simfònica de la UM Villar del Arzobispo en el concert extraordinari de Santa Cecilia

Villar del Arzobispo, 22 de novembre del 2016

El pròxim dissabte 26 de novembre, la banda simfònica de la Unió Musical Santa Cecília de Villar del Arzobispo (València) celebrarà el tradicional concert en honor a Santa Cecília, patrona de la múisca. Un concert extraordinari en el que faran la seua entrada oficial a l’agrupació vuit nous músics. Es tracta de Nerea Gálvez Gil (oboè), Diego Mínguez Martínez (oboè), María Sánchez Ferrer (fagot), Pablo López Ponz (clarinet), Lucía Sebastián Cabo (clarinet), Esther Murgui Domingo (clarinet), María Boronat Luna (clarinet) i Luis Estevan Pérez (clarinet).

Abans de començar el concert, cadascun d’ells rebrà de mà de companys, professors o familiars l’instrument amb què debutaran com a membres de la banda simfònica, en una nit molt especial que estarà marcada per una gran assistència de públic, com ja ve sent habitual en aquest concert de Santa Cecília.

La vetlada musical començarà amb la interpretació per part de la banda, dirigida per Angel Gimeno Quiles, del pasdoble “Las Arenas” de Manuel Morales Martínez, per continuar amb “Coplas de mi tierra” de Manuel Palau i la “Suite Alicantina” de Ricardo Dorado.

La segona part del concert estarà integrat per una única obra: la suite “El olimpo de los dioses”, del compositor alacantí Óscar Navarro. Estructurada en 10 temps, en cada un d’ells es representa musicalmente un o més dels dotze déus de l’olimp.

La suite començarà amb un gran tro, que representa la força i energia del gran déu Zeus, pare dels déus. Este tro serà el fil conductor de l’obra, i s’escoltarà cada vegada que Zeus done pas a conéixer a cadascun dels seus fills.

La celebració de Santa Cecília continuarà el diumenge amb el tradicional passacarrer i la missa a la patrona, a la qual seguirà un vi d’honor i un dinar de germanor.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías