Search
Close this search box.

La Rotovense Musical celebra este cap de setmana els actes en honor a Santa Cecília

Ròtova, 22 de novembre del 2016

La societat Rotovense Musical ha organitzat este cap de setmana els actes per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics. La programació començarà el divendres 25 i continuarà fins el diumenge 27, amb diferents activitats musicals, gastronòmiques i lúdiques per a tots.

El divendres 25 a partir de les 20:30 tindran lloc les audicions de grups musicals a La Nau. Continuarà amb el sopar de pa i porta i l’assaig a la nau, i després nit de truc.

El dissabte les activitats musicals començaran a les 19 hores, amb el passacarrer de Santa Cecília pels carrers de Ròtova i l’arreplegada de la nova integrant de la banda que s’incorpora enguany, Mireia Millet Soler que toca la flauta travessera.

El concert especial de Santa Cecília començarà a les 20:30 a la Nau de Ròtova, activitat que continuarà amb el sopar de germanor a les 22 hores a La Nau.

Els actes especials per la celebració de la patrona de la música finalitzaran el diumenge. A partir de les 11 hores tindrà lloc el passacarrer, la missa en honor a Santa Cecília a les 12h en la Parròquia Sant Bertomeu i després el dinar de germanor a La Nau, a partir de les 14h.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías