Search
Close this search box.

Sarsuela solidària

El pròxim diumenge 1 d’octubre a les 11:30h la Sala Iturbi del Palau de la Música serà l’escenari de l’espectacle “Sarsuela solidària” en favor de la Casa Ronald McDonald de València. Aquesta Fundació, ubicada junt a l’Hospital La Fe, ha acollit gratuïtament a més de 800 famílies de xiquets amb malalties greus o de llarga duració des que va obrir les seues portes en 2013.

Sota la direcció de José Giner San Andrés, la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical La Lírica de Silla i la Banda Simfònica La Lira de Titaguas faran gaudir al públic, junt amb el Cor de la Societat Musical Santa Cecília de Xelva, la Coral Polifònica de l’Agrupació Musical La Lírica de Silla, el Cor Ateneu Musical de Cullera, i el Cor de la Societat Musical La Lira de Titaguas. També es comptarà amb la col.laboració de Lolín Aura Melià, castanyoles, Tanya Durán i Vivi Rios, soprans, i Miguel Ángel Ariza, baríton.

L’entrada donatiu tindrà un preu de 5€ i pot ser adquirida a les taquilles i al web del Palau de la Música, a la Casa Ronald McDonald de València (c/ Il·lusió, 6), o al web www.servientrada.com.

També es pot col·laborar mitjançant la Fila Zero al Compte SabadellCAM ES27 0081 1518 93 0001508057. Concepte: Fila Cero Zarzuela Solidaria.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías