Banda federal

banda-federal

Encara que el seu germen cal burscar-ho en l’Exposició Universal celebrada a Sevilla, on es va formar especialment una banda de 300 músics per a representar davant el món aquesta singular mostra cultural valenciana, la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (Banda Federal) es va constituir de manera oficial en el 2000, amb l’objectiu inicial que les societats musicals valencianes estigueren representades en el VIII Festival Nacional de Bandes de Música que la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) va organitzar a València l’any 2001.

Després de l’èxit obtingut, es va donar forma estable a la seua estructura participant en nombroses trobades nacionals i internacionals. Actualment la Banda compta amb 110 membres d’entre 18 i 28 anys pertanyents a alguna de les Societats Musicals afiliades a la Federació.

Documentació

Descarrega el reglament de funcionament de la Jove Banda Simfònica [PDF]
Descarrega les bases de la convocatòria per a la Jove Banda Simfònica 2019 [PDF]
Descarrega el full de sol·licitud d’inscripció per a la convocatòria 2019 [PDF]

Notícies sobre la Banda Federal

El cinqué disc-llibre de la col·lecció “Societats Musicals de la Comunitat Valenciana” a la venda aquest dissabte 2 de març amb el diari Levante-EMV

Dissabte 2 de març ix a la venda el 5é disc-lliure de la col·lecció del diari Levante-EMV dedicada a les Societats Musicals valencianes per 5,95€. La Unió Artística Musical d’Ontinyent, el Centre Instructiu d’Art i Cultura de la Vall d’Uixó, i la Jove Banda Simfònica FSMCV dirigida per Henrie Adams, protagonitzen aquest volum.