Banda federal

banda-federal

Encara que el seu germen cal burscar-ho en l’Exposició Universal celebrada a Sevilla, on es va formar especialment una banda de 300 músics per a representar davant el món aquesta singular mostra cultural valenciana, la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (Banda Federal) es va constituir de manera oficial en el 2000, amb l’objectiu inicial que les societats musicals valencianes estigueren representades en el VIII Festival Nacional de Bandes de Música que la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) va organitzar a València l’any 2001.

Després de l’èxit obtingut, es va donar forma estable a la seua estructura participant en nombroses trobades nacionals i internacionals. Actualment la Banda compta amb 110 membres d’entre 18 i 28 anys pertanyents a alguna de les Societats Musicals afiliades a la Federació.

Documentació

Descarrega el reglament de funcionament de la Jove Banda Simfònica [PDF]
Descarrega les bases de la convocatòria per a la Jove Banda Simfònica 2020 [PDF]
Descarrega el full de sol·licitud d’inscripció per a la convocatòria 2019 [PDF]

Notícies sobre la Banda Federal

La FSMCV obri la convocatòria per a la inscripció en la Jove Banda Simfònica 2020

El termini de recepció d’inscripcions estarà obert fins el pròxim dia 17 de gener. Requisits: Podran participar en aquesta convocatòria joves músics d’edats compreses preferiblement entre 18 anys, com edat mínima, i 28 anys, com edat màxima. Estar cursant ,com a mínim, el quint curs del grau d’ensenyaments professionals de la especialitat instrumental per la […]