Search
Close this search box.

Concert de música sacra amb la participació estel·lar de la soprano valenciana Marina Monzó

L’Orfeó Veus Juntes i l’Orquestra de la Agrupació Musical L’Amistat van oferir dimarts passat, 27 de març, en la Parròquia de la Puríssima de Quart de Poblet, el tradicional “Concert de Música Sacra”, amb la participació estel·lar de la soprano valenciana Marina Monzó. Aquesta jove, natural de Quart de Poblet, de tan sols 23 anys, “és una de les veus més prometedores de la seua generació”, segons ha publicat la prestigiosa revista d’òpera Platea Magazine. En només dos anys de trajectòria professional, la jove quartera ja ha actuat a l’òpera de Bilbao, al Teatre Real de Madrid, a l’òpera de Las Palmas, a la Corunya i Vigo, al “Rossini Opera Festival” de Pesaro (Itàlia) i al Teatre Filharmònic de Verona.

Marina emociona amb l’Ave Maria de Caccini

Al concert celebrat el dimarts, Marina Monzó va emocionar amb una supèrbia i delicada interpretació de l’Ave María de Caccini. Era el fermall final d’un concert en el qual la jove Marina, acompanyada pel Orfeó Veus Juntes i la Orquestra L’Amistat, també va cantar el Laudate Dominum de W.A. Mozart. A més d’aquestes obres, l’orfeó i l’orquestra, dirigits per Pablo Gimeno i Isidro Coll, van interpretar obres de Brukner, Fauré, Haendel i Lamote de Grignon.

Pròximes estacions: Madrid, Nàpols i Beijing

Marina Monzó té un complet calendari que la portarà a actuar al maig al Teatre de la Zarzuela (Madrid), on interpretarà La Tabernera del Puerto, a l’estiu cantarà en el mític Teatre Sant Carlo, el temple de la lírica de Nàpols, on interpretarà la Gilda del Rigoletto, i al novembre viatjarà a Beijing (Xina) per a ser Zerlinna en Don Giovanni.

De la banda a l’òpera

Marina Monzó va començar els seus estudis musicals als 4 anys, a l’Escola Coral Veus Juntes de Quart de Poblet. Més tard s’inicia amb la flauta travesera en la banda de l’Agrupació Musical L’Amistat. En 2010 inicia els estudis de cant en el Conservatori Professional de València amb Patricia Llorenç i Pilar Moral. Des de 2014 pren classes regularment amb la soprano Isabel Rey.

Concert de marxes processionals i Setmana Santa d’Hellín

D’altra banda, la banda de música de l’Agrupació Musical L’Amistat va oferir el passat 23 de març un concert de marxes processionals a la parròquia de la Puríssima, sota la direcció del seu mestre, José Onofre Díez Monzó. El pròxim 29 de març, la centenària banda de Quart participarà, per dotzé any consecutiu, a la Setmana Santa d’Hellín (Albacete), acompanyant a la Real Cofradía de Nuestra Señora del Dolor.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías