Search
Close this search box.

À Punt retransmetrà en directe per televisió i web l’intent de 20.000 músics de batre 14 rècords Guinness al camp de Mestalla

À Punt retransmetrà dissabte que ve, 26 de maig, en directe per televisió i per reproducció en línia, en la pàgina web, l’acte central de la celebració del 50é aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). La Federació intentarà batre fins a 14 rècords Guinness del camp musical amb la reunió de més de 420 bandes procedents de tota la Comunitat Valenciana al camp de Mestalla. Està previst que toquen més de 20.000 músics en la trobada.

Entre els rècords Guinness que volen batre està el de “major desfilada de bandes de música de la història”. A més, durant la vesprada de dissabte s’aniran abordant la resta de rècords, relacionats amb diferents instruments. En l’acte, que À Punt retransmetrà des de les 21.30 hores i que estarà conduït per la presentadora Clara Castelló, tocaran també en representació de tots els músics valencians les bandes municipals d’Alacant, Castelló i València.

Les bandes protagonitzaran abans una desfilada pels carrers del centre de València que acabarà al camp de futbol. També està prevista l’actuació en directe des del camp del València CF de Sole Giménez, de Cashalada Teatre i de Xarxa Teatre. La retransmissió es prolongarà més enllà de la mitjanit.

À Punt va retransmetre el 12 de maig per streaming, en la pàgina web, l’acte que la Federació va organitzar en la plaça de Bous d’Alacant també amb motiu del seu 50é aniversari. Fou un acte que va congregar més de 5.000 estudiants de les escoles de música en una lliçó per a compondre i interpretar música amb l’aplicació digital Soundcool, una eina dissenyada per la Universitat Politècnica de València. I prèviament, Castelló va acollir el 21 d’abril la primera gran cita d’aquesta celebració del mig segle de la Federació.

Amb aquesta retransmissió, À Punt ratifica l’aposta per la promoció de la cultura valenciana, especialment de la música. La televisió d’À Punt està en proves tècniques d’emissió des del 25 d’abril. La previsió és que a partir del 10 de juny comencen les emissions regulars.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías