Search
Close this search box.

El tàndem Cashalada Cia. actuarà en l’acte d’homenatge als músics a Mestalla el 26 de maig

El pròxim 26 de maig Mestalla es convertirà en l’escenari de l’espectacle musical més important de l’any a València. La FSMCV celebra el seu 50é aniversari amb un gran acte d’homenatge als músics en el qual hi haurà actuacions musicals, espectacle teatral, una gran desfilada amb més de 300 bandes, 20.000 músics i també l’intent de batre fins a 15 Guinness World Records.

Un dels grups que amenitzaran la multitudinària cita serà el format per Noèlia Pérez i Josep Zapater, coneguts com Cashalada Cia. El tàndem musical i escènic que conformen els seus components es caracteritza pels seus espectacles plens de musicalitat i el seu joc al gamberrisme, el virtuosisme, la ironia i la tendresa.

Per a l’ocasió, els guanyadors d’un Premi Max, estrenaran en primícia el tema Musical, una cançó en honor al 50é aniversari de la FSMCV.

Junts han creat i participat en diversos projectes com el exitós espectacle, Two Ladies or not Two Ladies, musical que va comptar amb la col·laboració de Rodolf Sirera i Carles Alfaro. Amb Albena Teatre han guanyat el Premi Max a Millor Espectacle Musical per El patito feo (L’Aneguet Lleig), on van ser els responsables de la música, lletra i direcció musical a més de participar com a actors principals. Junt a Joan Font van realitzar la música, cançons i el guió musical dels Premis Max en el seu XX Aniversari. Han organitzat i actuat en diverses gales i esdeveniments com la Gala de la Revista Urban (Levante EMV), els Premis Vila de Mislata, Premis Literaris Dragó del Puig, presentació de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona… Assumeixen la direcció vocal de Merlín protagonitzat per Javier Gurruchaga, a més d’actuar com a intèrprets. I també han creat Pezeta, concert de cançons pròpies i versions.

Actualment estan creant un musical junt a Carles Alberola, i continuen la seua gira amb Two Ladies or not Two Ladies, a més de seguir presentant o actuant en diverses gales.

Cashalada a l’acte de Mestalla

Per al 50é aniversari de la FSMCV el tàndem interpretarà 5 cançons:

1. Reina de la Noche (Welcome Messieurs) – Cançó d’humor del seu espectacle Two Ladies or not Two Ladies.
2. La Rosa de Paper – Interpretació del poema de Vicent Andrés Estellés musicat per Josep Zapater.
3. Hetero no futbolero – Aquesta cançó amb toc d’humor serà estrenada en primícia el dissabte 26 de maig a Mestalla.
4. Tic-Tac – Aquesta cançó la van realitzar per al seu musical homònim i els va portar a ser finalistes en dues categories dels Premis Max.
5. Musical – En honor al 50é aniversari de la FSMCV, és un cant d’amor per la música, les bandes i la unió dels músics.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías