Search
Close this search box.

Concert del musical “El Fantasma de la Ópera” per la Banda Simfònica de AM de Rocafort

Rocafort, 21 de junio de 2016

L’Agrupació Musical de Rocafort es complau en presentar el que serà sens dubte l’activitat músic-cultural d’enguany a Rocafort, el concert del musical “El Fantasma de l’Òpera” el dissabte a les 23 hores.

La posada en escena d’aquest musical estarà a càrrec dels músics de la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical de Rocafort, amb la participació dels cantants: Belén Roig (soprano), en el paper de Christine, Arthur Abgar (baríton), com “El Fantasma”, Gustavo Adolfo Palomo (tenor) com Raúl, Lorena Cebrián (soprano) com la Prima donna Carlotta,  Jaime Sierra (tenor) com Monsieur Firmin i Edgar Abramain (baríton) en el paper de Monsieur André, i tots ells sota la delicada direcció del mestre Juan José Catalá Borrás.

El musical contarà també amb la narració de Juanan Lucena.

En aquesta oportunitat l’escenari de la banda Simfònica, insígnia de la  Agrupació Musical de Rocafort, es traslladarà a la Plaça Major, en el que sens dubte serà una gran nit estival per a Rocafort.

El concert que tindrà lloc a partir de les 23 hores del dissabte 25 de juny, serà possible gràcies a la inestimable col·laboració i assistència tècnica de l’Ajuntament de Rocafort.

“Esteu tots convidats a gaudir d’una nit especial, en la qual sens dubte els nostres músics donaran tot de si per a fer-vos gaudir una vegada més amb la seua música i del seu art” conviden desde la Agrupació Musical de Rocafort

Compartir:

Últimas noticias

Categorías