Search
Close this search box.

La FSMCV present a l’acte de suport de la candidatura de les falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

València, 28 d’octubre de 2016

Comença el compte arrere perquè la UNESCO determine si les Falles mereixen ser declarades com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El pròxim mes de novembre aquest organisme haurà de decidir entre les diferents candidatures presentades per diversos països, i des de la Junta Local Fallera de València s’estan realitzant múltiples actes que ajuden a potenciar i aconseguir aquest objectiu.

Aquesta vesprada, a partir de les 19:30, el Saló Columnar de la Llotja de la Seda de València acollirà l’acte de suport a la candidatura de les Falles en un dels últims esdeveniments previ a conèixer la decisió final de la institució internacional. En el mateix es procedirà a presentar a la societat valenciana la publicació “Falles: Un patrimoni en comú”, un recopilatori visual excepcional del significat de la festa i dels elements que seran protegits per la UNESCO en cas d’eixir vencedora. També es durà a terme la presentació de la pàgina web amb tota la informació relativa a la candidatura.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana estarà representada per la figura de Remigi Morant, vicepresident primer de la Federació, amb la intenció de mostrar el recolçament que la FSMCV atorga a la candidatura.

La música és un element indispensable en la festa fallera. Les bandes de música, les xarangues o els pasdobles són solament alguns dels elements musicals que formen part de la tradició fallera i que fan de la mateixa una festa única, espectacular i oberta a tota la societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías