Search
Close this search box.

El President de la FSMCV assisteix demà a la Presentació de “Músics per la Salut” a l’Hospital General de València

València, 2 de novembre del 2016

El President de la FSCMV, Pedro Rodríguez, assistirà demà a la presentació del projecte “Músics per la salut”, portat a terme per les fundacions Social Musik i soyresponsable.es,a l’Hospital General de València.

Aquesta iniciativa social i assistencial pretén humanitzar els espais d’atenció sanitària, incorporant-hi la interpretació musical com a element vertebrador. L’objectiu és millorar els espais de convivència i aprofitar els beneficis terapèutics de la música en favor dels residents, treballadors i familiars en entorns sanitaris i sociosanitaris, i que la seua posada en marxa signifique una millora sensible en la qualitat assistencial.

L’entitat creadora del projecte Músics per la salut és la Fundació Social Musik, que pretén expandir aquesta activitat a tots els hospitals de la Comunitat Valenciana. Amb aquest fi, el projecte compta amb la col·laboració de més de mig centenar de músics voluntaris, en el que la fundació ha anomenat “voluntariat musical de proximitat“, i convenis de col·laboració amb altres entitats musicals de la Comunitat Valenciana.

Entre aquestes entitats col·laboradores està la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que junt amb altres institucions com el Consell Valencià de Cultura, el Palau de la Música o el Berklee College of Music de València, s’ha sumat a aquest projecte.

Alguns dels hospitals que ja s’han beneficiat dels microconcerts de “Músics per la Salut” són l’hospital Doctor Peset de València, l’Hospital la Fe de València i l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías