Search
Close this search box.

La “Banda Sinfónica Ciudad de Valencia” debuta en los jardins del Palau de la Música

La banda està composta per músics provinents de 15 societats musicals de la comarca de València ciutat de FSMCV i de COSOMUVAL

La “Banda Simfònica Ciutat de València”, formació musical recentment creada i composta per 80 músics provinents de 15 societats musicals de la comarca de València ciutat de *FSMCV i de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval), va debutar el divendres a la vesprada sobre els escenaris.

Els jardins del Palau de la Música han sigut els encarregats d’acollir l’estrena d’aquesta banda, impulsada per l’auditori valencià, en una actuació que s’emmarca en el cicle de concerts gratuïts que el Palau ha programat amb motiu del 9 d’octubre.

Així, sota la batuta de la jove directora Celia Torà Mateo, la «Banda Simfònica Ciutat de València» ha interpretat en aquest primer concert una selecció d’obres de marcat caràcter festiu. Així, seguint el lema “Sons de festa”, el concert ha comptat amb pasdobles, marxes mores i altres peces d’autors com Ignacio Sánchez, Francisco Esteve, Saúl Gómez, Ramón García i Soler, Francisco Valor, Rafael Mullor, Estimant Blanquer, José Rafael Pascual Vilaplana, Enrique Alborch i José Padilla. A més, aquest programa de concert ha comptat amb l’estrena absoluta de l’obra “Ciutat de València”, obra del compositor Juan Bautista González Martínez.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías