Search
Close this search box.

L’Associació 3×4 de Castelló ofereix formació per a manteniment i reparació d’instruments

L’Associació Tres per Quatre de Castelló, que compta amb Escola de Música i és Centre Autoritzat de Música de Grau Elemental, inclou entre la seua oferta formativa la possibilitat de cursar les assignatures de “Manteniment i reparació d’instruments musicals”, i en ensenyament superior, “Fonaments de Mecànica”.

Van ser pioners a l’hora de sol·licitar reconeixement o titulació que avalara la formació dels reparadores, seguint el camí dels ja existents en la resta d’Europa i altres països. Les qüestions burocràtiques i altres impediments van fer que fa ja quatre anys donaren el primer pas sense esperar al fet que l’administració es pronunciara.

El seu sistema de formació es basa a compartir el treball i l’experiència. Internet no existia quan van començar la seua marxa, i hui en dia, encara que permet que puguem disposar d’un munt d’informació, encara no cobreix el buit fonamental de la pràctica i la destresa manual.

La fórmula de l’Associació consisteix a oferir la possibilitat sembre oberta de formar-se sense limitació de termini i horari, adaptant-se als coneixements previs i l’experiència, així com a les metes que els alumnes es marquen. És per açò que no realitzen cursets, ni masterclases. Les seues classes compten amb tres alumnes màxim per sessió i un preu de 5,44€/hora.

Es tracta de la formació bàsica, fonamentalment pràctica, que senta les bases sòlides per a una futura especialització.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías