Search
Close this search box.

Participa al I Cicle Bandístic “Ara sona Riba-roja”

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, amb la col·laboració de la Societat Unió Musical, presenta el I Cicle Bandístic ‘Ara sona Riba-roja’, una trobada anual de bandes de música que té com a objectiu principal la difusió cultural i musical en el poble, i que tindrà lloc el pròxim 8 de setembre.

La trobada consistirà en una desfilada de les bandes participants, des de la esplanada del CIJ fins a la plaça de l’Ajuntament, on se celebrarà un festival de bandes.

Participaran dues bandes convidades i l’amfitriona, la Banda Simfònica Unió Musical de Riba-roja de Túria. Les bandes participants l’hauran de fer-ho amb un mínim de 50 músics, disposaran d’entre 20 i 30 minuts de concert lliure, i tancaran amb la interpretació d’un pasdoble, una marxa cristiana, o un marxa mora, segons se’ls assigne per sorteig.

D’aquesta manera, cada intervenció finalitzarà amb un dels tres clars exemples de música tradicional valenciana.

Les bandes participants tindran subvencionat el desplaçament amb autobús, rebran una subvenció de 500 euros per la seua participació i estaran convidades a un sopar de germanor en finalitzar el festival.

Horaris

L’horari previst serà el següent:

– 18:00 hores, recepció de les bandes convidades a la seu de la Societat Unió Musical de Riba-roja (c/ Sagunt, 14).
– 18:45 hores, desfilada de bandes des de la esplanda del CIJ fins a la plaça de l’Ajuntament.
– 19:30 hores, concert de les bandes, en la plaça de l’Ajuntament.
– 21:30 hores, sopar de germanor en la plaça de la Torre.

Inscripció

Les bandes interessades a participar hauran d’enviar un correu electrònic a unionmusicalribarroja@hotmail.com amb les següents dades:

– Nom de la societat
– Director/a
– Nombre de places
– Programa (amb una durada d’entre 20 i 30 minuts com a màxim)
– Autoritats que acompanyen a la societat

Aquestes dades s’hauran d’enviar abans del dilluns 2 de juliol a les 14:00 hores, moment en el qual es tancarà el termini.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías