Search
Close this search box.

VIII Curs de Perfeccionament Musical de l’Ateneu Musical Schola Cantorum

El VIII Curs de Perfeccionament Musical de l’Ateneu Musical Schola Cantorum es desenvoluparà en les instal·lacions del CEIP l’Assumpció (Calle Ramón y Cajal, 1) de La Vall d’Uixó (Castelló) del 2 al 6 de juliol de 2018. La presentació del curs serà el dia 2 de juliol a les 09:00h, en el CEIP l’Assumpció.

Els cursos estan dirigits a professionals i estudiants de tots els nivells.

Inscripció

El nombre de places dels alumnes és limitat (15 per especialitat), i el criteri de selecció serà per rigorós ordre d’inscripció.

El preu de la matrícula per a tots els instruments serà de 150€. Per als alumnes de l’escola “Miguel Arnau Abad” i músics federats de l’Ateneu Musical Schola Cantorum, el preu serà de 130€.

El termini d’inscripció comprèn des del dia 24 de maig fins al dia 28 de juny.

Accedisca des del següent enllaç al formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsel4nv4m3qmlz6hqamkwa8s5apmftpbjpevmf4wm3gze6x21g/viewform

En el cas que siga admès/a disposarà de dos dies hàbils per a realitzar l’ingrés en el següent número de compte:

Caixa Rural La Vall – San Isidro
ES94 3111 5099 4620 5661 8222

Una vegada realitzat l’ingrés, s’enviarà per correu electrònic a lascholacantorum@gmail.com el resguard o s’entregarà personalment en la seu.

Per als interessats a quedar-se a menjar, es disposa d’un menú diari en el bar “la Bolera” (prop de les instal·lacions on es realitza el curs), al preu de 7€, per tant, els interessats han d’afegir al preu de la matrícula l’import dels menús que desitgen.

Si desitgen quedar-se a dormir poden fer-ho en l’Hotel de la Vall, etc. Cost no inclòs en la matrícula. Per a més informació, no dubte a contactar amb nosaltres en l’email lascholacantorum@gmail.com o el telèfon 656921711

Objectius del curs

– Millorar la tècnica individual de cada instrumentista i valorar les diferents interpretacions possibles d’una peça, centrant-se en l’època i estructura harmònica de la mateixa. Prendre consciència de l’instrument com a solista i com a membre d’una agrupació instrumental.

– Proporcionar nous estils i tècniques d’estudi a desenvolupar.

– Gaudir en l’àrea didàctica i pedagògica d’una vivència musical única.

– Treballar de manera individual i col·lectiva en estreta col·laboració amb els professors del curs.

– Adquirir coneixements i experiències, obrint-se als diferents llenguatges musicals i a la diversitat de plantilles i timbres.

Horari

L’horari de les classes instrumentals serà:

09:30h – 13:30h / 16:00h – 19:30h

No obstant açò, en especialitats en les quals el nombre d’alumnes matriculats siga inferior a 6, el professor podrà organitzar el seu horari previ acord amb ells, podent distribuir-los en una sola sessió diària.

Durant el curs es treballarà la tècnica de base, classes individuals, treball en grups de càmera i anàlisi de partitures.

Professors

Triptic 2018 Pagina 2

Compartir:

Últimas noticias

Categorías