Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de València organitza una Setmana de Portes Obertes per donar a conèixer la seua oferta formativa

L’Associació Música Jove (AMJ) de València ha organitzat una Setmana de Portes Obertes amb l’objectiu de donar a conèixer la seua àmplia oferta formativa, que desenvolupa tant en la seua Escola de Música com en el seu Conservatori Professional denominat Taller de Música Jove (TMJ).

D’aquesta manera, del dilluns 14 al divendres 18, totes aquelles persones que estiguen interessades podran assistir a les classes, visitar el centre del carrer Mistral i parlar amb els professors sobre les assignatures que s’imparteixen, així com informar-se sobre la matrícula per al pròxim curs. Així mateix, hi haurà assajos de les agrupacions del centre (banda, orquestra, cor), de les agrupacions infantils i xarrades informatives sobre tallers com el de Mindfulness per a músics o sobre el TMJ com centre examinador del Trinity College.

Els horaris complets d’aquesta Setmana de Portes Obertes es poden consultar en la web: http://tallerdemusicajove.es/joomla/index.php/historico/actividades-por-cursos-2/701-puertas-abiertas-2018-19

Paral·lelament, l’AMJ continua treballant en el concert que oferirà el diumenge 3 de juny al Palau de Les Arts, dins del cicle “Les bandes a Les Arts” que organitza la FSMCV. Es tracta d’un projecte de gran envergadura que reunirà a totes les agrupacions musicals de la societat (banda, cor, VYWE, orquestra, alumnes, etc) per a interpretar un programa interactiu que porta per títol La senyora Llutuff.

puertas abiertas 18 19

Compartir:

Últimas noticias

Categorías