Search
Close this search box.

Convocat el II Certamen d’Interpretació de Música Festera Alcoi 2018

L’Associació de Sant Jordi convoca el II Certamen d’Interpretació de Música Festera que se celebrarà a Alcoi el 29 de setembre de 2018 a partir de les 19:00 hores.

La data de presentació de sol·licituds finalitzarà el 22 de juny de 2018. La inscripció es realitzarà únicament des de l’apartat “Concursos” de la pàgina web: www.asjordi.org

Al Certamen podran participar un màxim de 3 bandes de música de la Comunitat Valenciana, no professionals, i que en el moment de la inscripció pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. El nombre de músics participants per cada banda que concórrega a aquest Certamen haurà d’estar entre un mínim de 50 i un màxim de 65. Les Bandes podran incloure en les seues plantilles fins a un màxim de quatre intèrprets aliens. Cap músic participant, inclòs els aliens, podrà actuar en més d’una de les bandes participants.

Les bandes interpretaran sobre l’escenari un PASDOBLE de presentació no puntuable, una MARXA CRISTIANA triada per l’Assessor, i una MARXA MORA de lliure elecció.

Premis

Es concediran els següents premis:

1r Premi……………4.000 euros
2n Premi……………2.500 euros
3r Premi……………1.500 euros

Documentació

Descarrega les bases del certamen. [PDF]

Descarrega el formulari d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías